Uygulama Süreçlerimiz

Kaplanma öncesi dikkate alınacak hususlar, malzeme boyutları, ek kısımları, hasar ve deformasyon kontrolleri, kaynak şekli ve yüzey kontrolleri gibi temizlik, onarım ve arındırma işlemlerinin yapılması.

Kaplama süreci, kullanılacak olan malzemenin gerektirdiği şart ve koşullarda hazırlıkları tamamlandıktan sonra başlatılır. Şartlar ve koşullar kaplama sürecini ve kalitesini belirleyen önemli kalemlerdir.  Ortam koşulları ve diğer faktörler sağlandıktan sonra iş uzman ve kalifiyeli ekipler tarafından yürütülmektedir.  Kaplama işi kendine özgü sıkı prensipleri olan, alışılmadık iş ahlakı ve disiplini,  fazlası ile özen, dikkat ve sorumluluk gerektiren,  bu alanda yılları ve beceri yeteneğini isteyen spesifik bir iş dalıdır. KAPSAN yıllarını bu hususta deneyim yaparak tecrübe edinmiş ve bünyesinde kendi yetiştirdiği usta unvan’ına sahip ekipler tarafından işlerini yürütmektedir.

Vulkanizasyon ve kürleşme işlemleri, örneğin lastik, polymer veya flake tipi polymer kullanılan malzeme ortamına ve türüne göre değişiklik göstermekte olup , belirlenmiş olan standartlar çerçevesinde yapılmaktadır. Buna örnek olarak;Pres vulkanize, Otoklav vulkanize, Basınç veya Isı altında Vulkanize, Sıcak su veya Buharla Vulkanize, Atmosferik şartlarda zamanla kendi kendine Vulkanize işlemlerini örnek gösterebiliriz.

AUTOCLAVE içi kullanım ölçüleri Ø3700 L10500 Operasyon değerleri 4 – 10 Bar 0-210°C Test 25 Bar 920°C

Kalite kontrol ve test işlemleri, yetkili ve uzman ekiplerimiz tarafından yapılmaktadır.
Standartlar  çerçevesinde düzenlenen gerekli kalite evrakları hazırlanıp işin kabulü ve teslimatı yapılmaktadır.